Schuurwoning bouwen

Een schuurwoning combineert de ruimtelijkheid en natuurlijke uitstraling van een traditionele boerderij met het comfort en de gemakken van moderne architectuur. Dit type woning kenmerkt zich door open ruimtes en grote ramen, waardoor er een harmonieuze verbinding ontstaat met de natuurlijke omgeving rondom uw kavel.

Wilt u een schuurwoning laten bouwen? Bij Bouwbedrijf Striper ontwerpen we samen met u uw droomhuis vanuit een modelwoning en realiseren we deze met duurzame, hoogwaardige materialen. Met jarenlange ervaring in de bouw van luxe woningen door heel Nederland weten we precies hoe we uw visie tot leven brengen. We ontzorgen u vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van uw schuurwoning. Plan een afspraak met onze woningbouwadviseur of breng een bezoek aan onze showroom in Dronten!

Neem contact op met Bouwbedrijf Striper

Heeft u een vraag over de bouw van uw schuurwoning door Bouwbedrijf Striper of wilt u een afspraak maken met onze woningbouwadviseur? Onze medewerkers helpen u graag verder! Neem contact met ons op via 0524 – 542351 of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfstriper.nl.