Herenhuis bouwen

Een herenhuis is een hoge woning met meerdere verdiepingen, ruime kamers, hoge plafonds en grote ramen. Van buitenaf heeft dit type woning een symmetrische, luxueuze uitstraling met verfijnde details, zoals een sierlijst onder de dakrand en gevelversieringen, die de woning een historisch karakter geven.

Bent u eigenaar van een kavel of heeft u er een op het oog waarop u een herenhuis wilt bouwen? Met onze expertise in zowel klassieke als hedendaagse architectuur en woningbouw,  vormen we uw ideeën om tot een elegant ontwerp dat uw wensen en visie helemaal tot leven brengt. We adviseren en ontzorgen u van de eerste schets tot de sleuteloverdracht, zodat u zich volledig kunt richten op de inrichting van uw toekomstige woning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een gesprek met onze woningbouwadviseur of kom langs in onze showroom.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over de bouw van uw herenhuis of wilt u zich laten adviseren door onze woningbouwadviseur? Neem dan contact met ons op via 0524 – 542351 of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfstriper.nl.