Twee-onder-een-kapwoning bouwen

U heeft een mooie kavel in uw bezit en wilt hierop een luxe twee-onder-een-kapwoning laten bouwen. We begrijpen dat dit een spannend en uitdagend project is, waarbij u graag wat hulp inschakelt. Bij bouwbedrijf Striper werken we graag met u samen om dit grote plan te realiseren. We zijn dé bouwspecialist op het gebied van duurzame twee-onder-een-kapwoningen met een moderne en ruimtelijke inrichting. Samen ontwerpen we een woning die tot in de kleinste details aansluit op uw wensen en ideeën. Kiest u voor Striper, dan kiest u voor een hoge kwaliteit woning en uitstekende service vanaf het eerste contact tot het opleveren van uw twee-onder-een-kapwoning. Lees verder en zet vandaag nog de eerste stap voor de realisatie van dit mooie plan.

De bouw van uw twee-onder-een-kapwoning in stappen

We willen de bouw van uw twee-onder-een-kapwoning zo zorgeloos mogelijk laten verlopen. Daarom geven we graag vooraf een duidelijk overzicht van het hele proces. Zo weet u precies hoe het project er van a tot z uitziet.

1.      Offerteaanvraag indienen

U vult ons afsprakenformulier in onder aan deze pagina en geeft aan welk type woning uw interesse heeft. Heeft u zelf al een ontwerp? De stellen we op basis daarvan een offerte op.

2.      Compleet kostenoverzicht maken

Na ontvangst van uw aanvraag starten we direct met het opstellen van een offerte. Deze sturen we zo snel mogelijk naar u, zodat u een volledig kostenoverzicht heeft.

3.      Afspraak inplannen

Bent u akkoord met de offerte of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op of plan een afspraak in met onze woningbouwadviseur.

4.      Gesprek in onze showroom

Als u akkoord bent met de offerte nodigen we u uit voor een gesprek in onze showroom. Hier heeft u alle tijd om inspiratie op te doen voor uw twee-onder-een-kapwoning. Tijdens het gesprek nemen we uw wensen door en creëren we uw droomwoning met een van onze modelwoningen als basis. U heeft ook de mogelijkheid uw ontwerp uit te laten werken bij een architect. In overleg is het mogelijk een modelwoning uit te breiden.

5.      Definitieve offerte en bouwvergunningstraject

Als de offerte interessant is, tekent u de aannemersovereenkomst. U ontvangt hierna binnen een week de eerste bouwtekening ter controle. Na uw goedkeuring leggen we het voor bij de gemeente. Zodra we vanuit de gemeente akkoord ontvangen, kunnen we na ongeveer 4 werkweken de omgevingsvergunning indienen. Om zo snel mogelijk te starten met de bouw, beginnen we tijdens het omgevingsvergunningstraject met de werkvoorbereiding.

6.      De bouw van uw twee-onder-een-kapwoning

We beginnen met de bouw van de woning op uw kavel. Uiteraard houden we u tijdens de bouw constant op de hoogte van de huidige stand van zaken, zodat u precies weet hoe ver we zijn.

7.      Het opleveren

De laatste en tevens mooiste stap in het project is de oplevering van uw twee-onder-een-kapwoning. We ruimen al onze gereedschappen en materialen netjes op, zodat u binnenstapt in een schone, opgeruimde woning.

Prijs twee-onder-een-kapwoning bouwen

De kosten voor de bouw van een twee-onder-een-kapwoning variëren per project, omdat het afhankelijk is van de modelwoning die u kiest en de wensen die u heeft. We sturen u na het gesprek in onze showroom een offerte op maat, waar afwerkingen en luxe details in zijn mee berekend. Na het ontvangen van uw akkoord starten we met de volgende stap in het project. Voor vragen of op- of aanmerkingen met betrekking tot de offerte mag u altijd contact met ons opnemen.

Striper: hét bouwbedrijf voor uw twee-onder-een-kapwoning

Bouwbedrijf Striper is de juiste partij voor de bouw van uw twee-onder-een-kapwoning. Vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid staan binnen ons familiebedrijf centraal en dat wordt bevestigd door onze bezegeling met het BouwGarant keurmerk. Wat ons kenmerkt is onze transparante en persoonlijke aanpak waarmee we te werk gaan. Van begin tot eind houden we u constant op de hoogte van de stand van zaken en staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Daarnaast hebben we in Dronten een grote showroom van maar liefst 1100 m2 waar u inspiratie op kunt doen. Maar wat ons echt onderscheidt van andere bouwbedrijven, zijn onze lage bouwkosten. Dit komt doordat we alle machines, gereedschappen, materialen en andere benodigdheden in eigen bezit hebben. We maken dus geen kosten aan huur van externe partijen. En daar bovenop is iedere woning die we bouwen gasloos uitgevoerd en heeft het een zeer hoog energielabel. Dus wilt u een prachtige twee-onder-een-kapwoning laten bouwen op uw kavel? Vul dan ons afsprakenformulier in aan de onderkant van deze pagina. We zijn als bouwbedrijf werkzaam door heel Nederland.

We verwelkomen u graag in onze showroom!

Voordat u uw droomwoning samenstelt, is het belangrijk dat u zich goed oriënteert. Om u hierbij te helpen, hebben we op De Dieze 38 in Dronten een grote showroom met 1100 m2 aan inspiratie voor uw twee-onder-een-kapwoning. Van kozijnen en deuren tot dakpannen en zelfs complete garages, in onze showroom vindt u het allemaal! Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van handige tips en advies op maat.

Wanneer
mogen wij tijd voor u maken?
Afspraak maken

Alle mogelijkheden met prijs bekijken en bespreken.

Afspraak maken
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Heeft u een optie op een kavel?
Heeft u een kavel in uw bezit?