Vrijstaande woningen bouwen

U bent eigenaar van een mooie kavel en wilt hier een luxe vrijstaande woning op laten bouwen. Bij Striper realiseren we dit graag voor u. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van moderne vrijstaande en 2-1 kap woningen met een ruime inrichting en een hoge duurzaamheid. Heeft u al een beeld in uw hoofd van het type woning dat u wilt of bent u nog aan het oriënteren? In beide gevallen helpen onze bouwadviseurs u graag! Met een uitgebreide showroom in Dronten en een ruime collectie aan standaard woningen stellen we een vrijstaande woning samen die aan al uw wensen voldoet. We staan als bouwbedrijf garant voor een woning van hoge kwaliteit en leveren topservice vanaf het eerste gesprek met onze woningbouwadviseur tot het opleveren van de woning. Zet vandaag nog de eerste stap naar het laten bouwen van uw vrijstaande woning!

Een vrijstaande woning laten bouwen door Striper: hoe gaat dat in zijn werk?

U wilt een vrijstaande woning laten bouwen door Striper, maar hoe ziet dit proces er van a tot z eigenlijk uit? Om u hier een duidelijk beeld van te geven, leggen we het proces in enkele stappen uit:

1. De offerte aanvragen

U vult ons contactformulier in onder aan deze pagina en geeft aan welk type woning u geïnteresseerd bent en wat uw wensen zijn. Uiteraard kunnen wij ook een offerte maken van uw eigen ontwerp.

2. Offerte opstellen

Na het sturen van het contactformulier ontvangt u van ons op korte termijn een offerte op maat, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de precieze kosten van het laten bouwen van uw woning.

3. Afspraak maken

Heeft u interesse of verdere vragen na het ontvangen van de offerte? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak met onze woningbouwadviseur.

4. Gesprek in onze showroom

We nodigen u graag uit voor een gesprek in onze showroom, waar u de ruimte heeft om verder te oriënteren. Tijdens het gesprek bespreken we uw wensen en indien nodig maken we de offerte verder op maat.  Heeft u een idee voor ogen dat u uit wilt laten werken door een architect? Dan is ook dat geen enkel probleem.

5. Definitieve offerte en bouwvergunningstraject

Wanneer de definitieve offerte akkoord is, wordt de aannemersovereenkomst door u getekend en kort na ondertekening van de overeenkomst heeft u binnen 1 werkweek de eerste tekening ter controle. Na uw goedkeuring wordt het ontwerp voorgelegd aan de gemeente. Zodra de gemeente akkoord is met het ontwerp, kunnen we na ca. vier werkweken de omgevingsvergunning indienen.

Om zo spoedig mogelijk met de uitvoering van uw woning te kunnen beginnen, starten we tijdens het Omgevingsvergunningstraject de werkvoorbereiding op.

6. De uitvoerende fase

Nadat de omgevingsvergunning door de gemeente is afgegeven, starten we zo spoedig mogelijk met de bouw van uw woning. Gedurende het bouwproces houden we u op de hoogte van de stand van zaken.

7. De oplevering

Als de bouw voltooid is, leveren we de woning op, die tot in details aan uw wensen en eisen voldoet.

Kosten  woning laten bouwen

De kosten voor de bouw van een vrijstaande of 2-1 kap woning zijn afhankelijk van het type woning die u kiest en de bijhorende wensen. Na het gesprek in onze showroom stellen we een duidelijke offerte op waar ook de kosten voor afwerkingen en luxe details in zijn mee berekend. De offerte sturen we ter akkoord naar u toe. Voor eventuele vragen of op- of aanmerkingen mag u altijd contact met ons opnemen.

Waarom een vrijstaande woning laten bouwen door Striper?

Striper is een familiebedrijf dat garant staat voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wat ons onderscheidt van andere bouwbedrijven is onze snelle service en de persoonlijke en transparante aanpak waarmee we werken. Hierdoor bent u van begin tot eind altijd op de hoogte van de stand van zaken. Daarnaast hebben we een 1100 m2 grote showroom, zodat u zich uitgebreid kunt oriënteren voor uw droomwoning. Verder zijn de bouwkosten bij ons altijd laag, doordat we geen machines, gereedschap en andere benodigdheden hoeven te huren van externe partijen. We hebben alles onder eigen dak. Daar bovenop zijn alle woningen die we bouwen gasloos uitgevoerd en zeer duurzaam en traditioneel gebouwd. Dus heeft u een kavel en wilt uw droomhuis laten bouwen? Dan is Striper de juiste partij voor u. We zijn als bouwbedrijf werkzaam door heel Nederland.

We verwelkomen u graag in onze showroom!

Voordat u uw droomwoning samenstelt, is het belangrijk dat u zich goed oriënteert. Om u hierbij te helpen, hebben we op De Dieze 38 in Dronten een grote showroom met 1100 m2 aan inspiratie voor uw twee-onder-een-kapwoning. Van kozijnen en deuren tot dakpannen en zelfs complete garages, in onze showroom vindt u het allemaal! Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van handige tips en advies op maat.

Wanneer
mogen wij tijd voor u maken?
Afspraak maken

Alle mogelijkheden met prijs bekijken en bespreken.

Afspraak maken
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Heeft u een optie op een kavel?
Heeft u een kavel in uw bezit?