Woonboerderij bouwen

Een woonboerderij combineert het beste van landelijk wonen met moderne architectuur en duurzaamheid. Het is een ruimtelijke woning met authentieke elementen, zoals eikenhouten balken, een rieten dak en een natuurlijke uitstraling die past bij het landschap en de historie van uw omgeving.

Bij Bouwbedrijf Striper ontwerpen we vanuit een modelwoning een woonboerderij die al uw wensen tot leven brengt en tegelijkertijd de hoogste normen van energie-efficiëntie en comfort bereikt. Heeft u ergens in Nederland een landelijk gelegen kavel waarop u een droomboerderij wilt laten bouwen door een bouwbedrijf? Laat u dan adviseren en ontzorgen door onze specialisten, van ontwerp tot realisatie. Plan een gesprek met onze woningbouwadviseur of loop een rondje door onze showroom in Dronten!

Contact opnemen

Heeft u een vraag over de bouw van een woonboerderij op uw kavel of wilt u de mogelijkheden bespreken met onze woningbouwadviseur? Neem dan contact met ons op via 0524 – 542351 of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfstriper.nl. Onze experts helpen u graag verder!